Rent a Car Ibiza - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: Eivissa es caracteritza per la seva cuina de la terra, hi ha molts restaurants als quals la màxima és treballar únicament amb el producte que l'illa i el seu mar generen. Entre els seus plats típics trobem el Bullit de Peix, plat davant el qual fins al més refinat cau rendit. Aquest plat, original de la cuina tradicional de pescadors, és un imprescindible si estàs de vacances a Eivissa i vols gaudir de la gastronomia més autèntica de l'illa. 

Platges: Eivissa i els seus 210km de costa, conformada gairebé íntegrament per les seves distingides platges de sorra blanca i aigües cristal·lines són perfectes per passar el dia, gaudir del Sol i refrescar-te. Entre les millors trobem la platja de Cala d'Hort al municipi de Sant Josep des de la qual es pot delectar del increible paissatge que conformen Es Vedrà i Es Vedranell. També la petita Cala d'Aigües Blanques, apartada dels nuclis urbans, i amb un accés ideal per als més aventurers, és uns dels llocs més especials on fins i tot podràs donar-te un tractament corporal complet amb el seu fang ple de minerals. 

Oci: Tant durant el dia, com a la nit, Eivissa ofereix un ventall d'oportunitats per a empapar-se de la seva cultura, tant des seus orígens púnics i fenicis, visitant les restes que hi ha en tota la seva extensió, com la seva època medieval, visitant la ciutat emmurallada de Dalt Vila; fins a la més recent cultura hippie, establerta a Eivissa en els anys 70 i mantinguda fins avui amb els seus mercats, cada dia en un punt diferent, i que s'han convertit en zones d'intercanvis de música i cultura com es el Mercat de les Dàlies .

A boca de nit, l'illa segueix mantenint el seu esperit de compartir. El barri de la Marina és un dels millors llocs per on passejar i trobar mostres de tot el que l'illa ofereix. Des dels seus restaurants a la seva mostra de productes artesans. Després d'això, podem dirigir-nos a alguna de les més famoses discoteques amb DJs de talla mundial. O conèixer el West de Sant Antoni, molt popular entre la gent jove. 

 

Miri que pensen els nostres clients sobre nosaltres.

 

Viu una experiència Gold, amb Hiper Rent a Car.


 

 

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.