Alquiler Coches Pollensa - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: De la mateixa manera que a la resta de l'illa, Pollença reflecteix en la seva gastronomia la tradició de la cuina mediterrània. En ella podem trobar una àmplia oferta en restaurants, tant de cuina local com internacional. També destaquen els embotits entre els quals trobam la sobrassada, la llonganissa i els botifarrons.

Mallorca també gaudeix d'una gran tradició de vins i d'una gran qualitat de licors, com el pal, el vi dolç o les herbes. 

Platges: Totes les platges de Pollença, com és habitual a la zona nord de l'illa, gaudeixen d'unes increïbles aigües transparents i cristal·lines. En tractar-se d'un poble d'interior haurem de desplaçar-nos uns 15 km fins a la costa, on trobem el Port de Pollença, la nostra oficina i les seves platges d'ambient més familiar. Si ens allunyem una mica, trobarem platges, com Cala Murta, més salvatges, que combinen sorra i pedres, ideals per relaxar-se. 

Oci: Pollença ofereix diversitat de coses per fer. Entre elles, és obligatòria la visita al Far de Formentor, el camí fins a ell és increïble i les vistes mereixen moltíssim la pena. També és imprescindible la pujada a El Calvari, un lloc ple d'encant, que li farà gaudir dels seus meravellosos paisatges. 

 

Miri que pensen els nostres clients sobre nosaltres.

 

No ho dubti més, i vingui a Hiper Rent a Car.

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.