Alquiler Coches Ciutadella - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: A causa de la seva història, la gastronomia menorquina presenta matisos de molts països Europeus, com França i Anglaterra; i fins i tot àrabs i marroquins. El més distingit de la zona, i que compta amb denominació d'origen, són els seus formatges, sobretot el Maonès del qual hi ha quatre varietats.

Si viatja a Ciutadella tampoc pot perdre les seves postres, entre les quals l'Ensaïmada, com a la resta de les Balears destaca entre tots. També es pot gaudir d'un plat únic de Ciutadella, la Coca Bamba, perfecta per acompanyar d'una bona xocolata calenta. 

Platges: Ciutadella presenta un seguit de platges, totes de sorra blanca i aigües d'un color turquesa preciós. Començant a Calan Bosch, on també pot trobar una de les nostres oficines, tenim Cala Turqueta i Cala Macarella, ambdues perfectes per anar amb la família i amb molt lloc on aparcar el teu cotxe de lloguer. 

Oci: Una visita obligada a Ciutadella és el seu port, en ell trobareu desenes de bars i terrasses on menjar les millors especialitats menorquines. Tampoc es pot perdre el passeig que uneix el port amb la Plaça és Born, en la seva longitud podrà trobar desenes de parades d'artesania tradicional.

Finalment, tampoc es pot perdre la catedral de Santa Maria, d'estil gòtic català, i d'entrada gratuïta. 

Mira que pensen els nostres clients sobre nosaltres.

 

Fes la teva reserva ja, i evita les esperes.

 

Només un clic et separa de la millor qualitat i el millor servei.

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.