Alquiler Coches Capdepera - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: La seva situació estratègica ha estat punt d'atracció per romans, fenicis i àrabs, la influència s'ha entremesclat amb el llegat britànic i francès de les últimes dècades. A causa d'això, Mallorca és una terra multicultural però amb personalitat pròpia que val la pena conèixer i degustar.
A Capdepera, la millor mostra d'aquesta cuina, la podem trobar al restaurant Andreu Genestra. Restaurant amb una estrella Michelin i que porta la cuina de la terra a un altre nivell gràcies a l'hort que es troba dins de les instal·lacions i del qual provenen la majoria dels productes.

Platges: Com comentàvem, Capdepera no té costa, però molt a prop es troba la zona de Cala Ratjada, on tenim una de les nostres oficines de Lloguer de Cotxes, que gaudeix de molt bones platges, exemple d'això són Cala Àguila o Cala Gat, ambdues molt tranquil·les i recomanades.

Oci: El més destacable de Capdepera és el seu castell. Situat al cim del Puig de Capdepera, va ser una fortalesa des de la qual, es va aconseguir l'alliberament de Menorca del poble musulmà a l'any 1300. A dia d'avui, és un bé d'interès cultural, i la seva visita, és obligatòria per a tot aquell que vagi a gaudir de la calma que ofereix Capdepera.

Miri que pensen els nostres clients sobre nosaltres.

 

VIU LA MILLOR EXPERIÈNCIA A UN SOL CLIC, AMB HIPER RENT A CAR.

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.