Alquiler Coches Can Picafort - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: Com comentàvem, Can Picafort és una àrea molt turística, fet pel qual els seus principals fires gastronòmiques, i mostres del producte de la terra, marquen l'inici i el final de la temporada. Degut als seus inicis com a poble pesquer, es marca l'inici de la temporada, a finals de maig, amb la Fira del Calamar on s'organitzen concursos de tapes i show-coocking; i el final de temporada ve marcat per un altre producte molt important per a la zona, la Fira de l'Ametlla, que s'organitza al costat de les festivitats de Sant Mateu, durant la segona quinzena de setembre. 

Platges: La zona de Can Picafort gaudeix de les cristal·lines aigües i la blanca sorra pròpies de la badia d'Alcúdia, De les quatre platges presents a l'àrea, dues tenen el guardó de Bandera Blava, aquestes platges són, d'una banda, La Platja gran de Can Picafort, que comença al centre urbà de Can Picafort, i s'allarga fins a l'Albufera d'Alcúdia. Per l'altre costat, tenim la platja de Son Bauló, d'escassos 300 metres, però amb tots els serveis, és una platja de molt fàcil accés, i amb pàrquing gratuït per al seu rent a car

Oci: El millor enclavament per a gaudir de tot el que Can Picafort ha d'oferir és la Finca Publica de Son Real. En ella pots gaudir de gran varietat de jaciments arqueològics, diversos senders per on passejar i gaudir de la seva gran biodiversitat; i d'un gran museu on conèixer més sobre el passat d'aquestes terres. 

Miri que pensen els nostres clients sobre nosaltres.

 

Viu la millor experiència a un sol clic, amb Hiper Rent a Car.

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.