Alquiler Coches Calan Bosch - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: A causa de la història de l'illa, la seva gastronomia es caracteritza per ser una barreja de molts països Europeus, com França i Anglaterra; i fins i tot africans. El que més atrau de la zona, i que compta amb denominació d'origen, és el seu formatge, el Mahonés del qual hi ha quatre varietats.

Si viatges a Cala'n Bosch ha de gaudir de les seves postres, entre els quals destaca l'Ensaïmada, com a la resta de les balears. També pot gaudir de plats únics com, per exemple, a Ciutadella, la Coca Bamba, perfecta per ser acompanyada d'una bona xocolata calenta. 

Platges: La platja principal, i que dóna nom a la zona és la Cala en Bosch, es troba a menys de 500 metres de la nostra oficina, de manera que és ideal per ser la primera parada de la seva visita a Menorca. A prop també podem trobar altres cales, una mica més petites, però igual de disfrutables. 

Oci: Les possibilitats d'oci nocturn són molt variades i és molt bona zona per allargar la nit. Tampoc es pot perdre el far d'Artrutx, la història i arquitectura el converteixen en una visita obligatòria. 

Miri que pensen els nostres clients sobre Hiper Rent a Car.

 

No ho dubti més i faci la seva reserva en només un clic

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.