Alquiler Coches Cala Ratjada - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: Com en tot Mallorca, la gastronomia de la zona té moltíssima personalitat. El seu passat d'agricultors, pescadors i ramaders fan que les verdures, el peix i la carn estiguin molt presents en la seva cuina més tradicional. Mallorca també gaudeix d'una gran tradició de pastissers i rebosters, arribant alguns forns a tenir més de 200 anys d'antiguitat.

La millor època per gaudir de tota aquesta tradició és a principis d'octubre, quan es celebra la popular Fira de la Llampuga, en què s'utilitza aquest versàtil peix per elaborar tot tipus de plats, desde cuits a pastes i postres. 

Platges: Tot el municipi de Capdepera, al qual pertany Cala Ratjada, gaudeix de platges de molt bona qualitat en temes de sorra i aigües cristal·lines. La primera que recomanem és Cala Àguila que es troba als afores de Cala Ratjada d'ambient familiar. Si el que busques és un territori verge i salvatge, on poder descansar tranquil i lluny del bullici del turisme, la teva platja és Cala Mitjana, un refugi completament natural.

Oci: A part dels llocs propis de les zones turístiques com poden ser els bars i discoteques nocturnes, a Cala Ratjada trobem també emplaçaments culturals. Un d'ells, i dels que més fama té és Sa Torre Cega, propietat de la Fundació March, ideal per gaudir d'un matí a l'aire lliure passejant pels seus jardins. Un altre dels enclavaments és el mirador de la Talaia de Son Jaumell, situat al nord de Cala Ratjada, on podràs gaudir d'unes vistes meravelloses. 

 

Miri que pensen els nostres clients sobre nosaltres. 

  

VIU LA MILLOR EXPERIÈNCIA A UN SOL CLIC, AMB HIPER RENT A CAR.

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.