Alquiler Coches Cala Millor - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: Cala Millor, igual que la resta de l'illa, fa mostra en la seva gastronomia de la tradició de la cuina mediterrània. Cala Millor ens ofereix una àmplia varietat de restaurants, tant de cuina local com internacional. Una cosa molt destacable també són els embotits entre els quals trobam la llonganissa, la sobrassada i els botifarrons.

A Mallorca també trobem una gran varietat de vins procedents de la tradició i licors d'una gran qualitat, com el pal, el vi dolç o les herbes. 

Platges: Cala Millor compta amb 8 platges diferents, 3 d'elles guardonades amb la bandera blava, signe de qualitat. Elles són, a part de la platja homònima, la platja d'Es Ribell, al nord, i la platja de Sa Coma al sud. Les dues ideals per descansar i desconnectar de la rutina. 

Oci: Un dels principals atractius de la zona són les seves coves, entre elles destaquen les de Porto Cristo, les Coves del Drac i les Coves dels Hams. Les dues perfectament visitables i amb la possibilitat de fer excursions. Tampoc es pot perdre la zona de s'Illot que compta amb mostres de la prehistòria i diversos mercats tradicionals per visitar. 

 

Mira que opinen els nostres clients sobre nosaltres.

 

Els millors preus junt amb la millor qualitat, només a Hiper Rent a Car.

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.