Alquiler Coches Cala Dor - Hiper Rent a Car

00 34

971 26 99 11

Gastronomia: Cala Dor fa mostra en la seva gastronomia del tradicional de la cuina mediterrània. Cala Dor ens ofereix una àmplia varietat de restaurants, tant de cuina local com internacional.

A Mallorca també trobem una gran varietat de vins propis i d'una gran quantitat de licors, com el pal, el vi dolç o les herbes.

Platges: La principal de les platges és la que dóna nom a la zona, la platja de Cala Dor, encara que tota la zona està composta per varietat de petites cales ideals per a les famílies amb nens degut a que, per la seva forma, estan totes molt protegides del vent el que evita un fort onatge.

Oci: Una de les millors experiències que li pot proveir Cala Dor i els seus voltants, és la visita al Parc Natural de Mondragó. Hi ha diverses cales verges a les quals només es pot accedir des del parc. També ha de visitar el Castell de Santueri, situat a 30 minuts amb cotxe del nucli urbà de Cala Dor, perfecte per a un agradable passeig en el seu cotxe de lloguer.

 

Miri que pensen els nostres clients sobre nosaltres.

 

Viu la millor experiència a un sol clic, amb Hiper Rent a Car.

 

Mallorca Alquiler Coches en Google Plus Mallorca Alquiler Coches en Facebook Mallorca Alquiler Coches en Youtube Mallorca Alquiler Coches en Twiter
                                                                                                      
 
  

© 2013 HIPERRENTACAR.COM Todos los derechos reservados

Wij gebruiken onze eigen cookies en die van derden om statistieken te maken over het gebruik van onze website en om onze service te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de configuratie wijzigen of meer informatie krijgen. Aanvaarden | meer informatie.